In decursul anilor Mobella a realizat numeroase amenajari pentru zona de panificatie a supermarketurilor din Romania. O mobila la comanda pentru supermarket are anumite caracteristici si trebuie realizata respectand toate standardele de calitate in vigoare. Lacul pentru mobilier este ales cu mare atentie si obligatoriu trebuie sa fie un lac pe baza de apa, pentru a nu alerta chimic produsele depozitate. Mai mult de atat, in zona de panificatie din supermarketuri exista un trafic mare de clienti, asa ca vitrinele sau sertarele trebuie dotate cu feronerie premium rezistenta la uz indelungat.

O alta carteristica a mobilierului destinat supermarketurilor este personalizarea: fiecare sigla
este asezata cat mai vizibil, astfel incat consumatorul sa se poata orienta rapid.

Cum spuneam, de-a lungul timpului compania de mobilier la comanda Mobella a construit foarte multe zone de panificatie, iar designerii au capatat o bogata experienta.

Daca la inceput zona de panificatie cuprindea cateva sertare si spatii pentru depozitare, astazi lucrurile au evoluat si fiecare zona de panificatie pe o care o mobilam are o identitate unica.

De la roti uriase amplasate pe tavanul salii si pana la placarile de pereti, orice artificiu estetic se poate realiza de specialistii nostri. Vitrine mobile, incalzite sau racite, sigle luminoase sau sigle frezate in mobilier, gratare de feliat painea sau sertare pentru depozitare toate pot fi achizitionate de la Mobella.

Compania noastra ofera servicii complete de amenajari pentru mobilierul din supermarketuri, atat pentru zona de panificatie, cat si pentru alte compartimente ale magazinului. Fiecare detaliu se discuta in parte, iar mobilierul este personalizat conform dorintei beneficiarului. Culorile, formele, dimensiunile mobiliei se pot adapta oricarui spatiu. Evident, proiectul este realizat initial pe computer, apoi intra in circuitul de productiei.

Ce este bine sa stii:

Mobella comercializeaza orice tip de mobilier la comanda atat pentru uz comercial, cat si pentru uz casnic.

Portofoliul companiei este foarte bogat si variat, numeroase companii de prestigiu din Romania alegand sa achizitioneze mobilierul de la noi.

Designerii Mobella sunt pregatiti pentru a raspunde celor mai exigente cerinte si pot propune cu mare usurinta cele mai reusite proiecte de amenajare.

Gama de materiale pe care le utilizam este foarte larga: de la pal melaminat si mdf vopsit pana la sticla vopsita, hi-macs etc. Feroneria cu care este echipata mobila este, de asemenea, foarte varianta.

Proiectarea mobilierului se face pe computer.

Fabrica Mobella este dotata cu aparatura de ultima generatie (CNC, masini de cantuit, circulare etc) astfel incat putem realiza orice fel de mobilier la comanda.

Pentru a nu disturba activitatea clientilor nostri, la cerere, compania Mobella executa montaj de noapte, astfel incat mobilierul este transportat si fixat fara a perturba activitatea.