Un magazin bine mobilat te ajuta sa iti comercializezi cu succes produsele. Organizarea marfurilor pe raft, vizibilitatea lor, optimizarea spatiului, alegerea nuantelor potrivite sunt doar cateva dintre detaliile extrem de importante pentru afacerea ta.

Ne ocupam de mobilarea magazinelor, indiferent de profilul lor. Furnizam o gama larga de accesorii pentru magazinul tau, in asa fel incat designul unic si atractiv sa iti sporeasca vanzarile.

Utilitatea mobilei pentru magazin si rezistenta ei ne intereseaza in mod prioritar. Combinam acest lucru cu designul mobilei, astfel incat proiectul tau sa fie unul atipic. Oferim cele mai proaspete solutii in amanejarea magazinelor.

Mai jos vei vedea un proiect realizat in Bucuresti, pe Calea Victoriei. Un renumit magazin de portelanuri a ales sa colaborez cu Mobella pentru amenajarea spatiului. In realizarea mobilierului pentru magazin am decis sa folosim pal de 36 mm de la Egger si MDF vopsit.

De asemenea, fronturile sertarelor din partea de jos a mobilierului au fost realizat din MDF vopsit. Pentru un design elegant, am hotarat sa aplicam o frezare clasica MDF-ului.

Acelasi material am folosit si pentru realizarea lateralelor. Pentru a pastra stilul, am optat tot pentru o frezare clasica.

Politele rafturilor au fost facute din pal dublat de 36 mm.

Mesele de expunere sunt executate din MDF vopsit.

Mai multe fotografii cu mobila de magazin realizata gasesti in galeria de mai jos.

Important:

Mobella realizeaza mobila la comanda pentru orice fel de magazin. Se pot modifica dimensiunile corpurilor, culorile mobilierului, accesoriile folosite.

Nume proiect: Mobila magazin – Valery

Materiale folosite: pal melaminat de 36 mm Egger, produs in Austria. MDF vopsit frezat, accesorii Blum.

Transport si montaj asigurate de Mobella.

Timp de executie: 20 de zile lucratoare de la data comenzii ferme.

Garantie: 2 ani.