O gondola mare in centru pe care sa iti expui produsele, rafturi pe lateral cu polite incapatoare pentru haine, spatii de depozitare si o receptie unde sa vinzi marfa. Acestea sunt cateva dintre produsele de mobilier de care ai nevoie pentru un magazin de haine functional. Evident, vitrinele atent amenajate si atractive inchid ermetic magazinul perfect.

De-a lungul timpului prin mainile designerilor Mobella au trecut multe magazine de haine. Tot timpul provocarea noastra a fost sa optimizam cat mai bine spatiul. Mereu am incercat sa punem in valoare cat mai bine produsele si sa prezentam cat mai multe dintre ele. Am stiut ca succesul clientilor nostri depende in mare masura de priceperea noastra. Asa am facut echipa perfecta. Am empatizat la máximum si am oferit o consiliere completa pentru amenajarea magazinelor.

Capacitatea noastra de a oferi solutiile complete de mobilare (rafturi, gondole, spatii de depozitare, receptii, vitrine din sticla, lumini, tapet, placari de pereti, usi de interior, canapele, scaune) ne-a ajutat sa amenajam armonios spatiile comerciale.

Am ales cu grija culorile potrivite, am pozitiona luminile in asa fel incat produsele sa iasa in evidenta, am masurat si am proiect pe computer inainte de a primi acceptul final de producere a mobilierului. La final, ne-am ocupat de montaj si de receptia mobilei.

Multe dintre magazinele de haine pe care le-am mobilat au devenit apoi afaceri de succes. Proprietarii au inteles ca munca noastra bine facuta are o pondere mare in profitul lor. Asa ca recomandarile n-au intarziat si apara, iar noi am reusit sa ne extindem pe o piata extrem de atractiva.

Ce ne-a iesit vedeti si in exemplul de mai jos pe care l-am ales sa ti-l prezentam.

Important de stiut:

Realizam la comanda mobila pentru orice fel de magazin de haine. Personalizam in cele mai mici detalii proiectele. Masuram spatiile, venim cu designeri de calibru, gasim cele mai potrivite culori si furnizam cele mai ingenioase solutii pentru a optimiza fiecare centimetru patrat.

Proiectam lucrarile pe calculator si acest lucru ne permitem sa modificam rapid culori, forme si dimensiuni.

Lucram cu cele mai bune materiale si optimizam costurile, in asa fel incat sa ne incadram in bugetul dorit.

De la Mobella poti cumpara toate produsele necesare amenajarii magazinului: mobila, tapet, usi de interior, parchet, perdele si draperii, lumini, canapele, scaune, vitrine etc.