Ingredientele necesare pentru o amenajare de insula in mall nu sunt deloc putine. Pentru a atrage ca un magnet clientii la standul tau ai nevoie de un designer creativ care sa iti proiecteze o mobila moderna, adaptata spatiului si nevoilor tale. In plus mai ai nevoie de culorii vii, de lumini pe masura, de multa imaginatie si nu in cele din urma de o persoana buna la vanzare. Pana la urma succesul afacerii tale depinde in mare masura si de capacitatea oamenilor tai de a vinde produsele pe care le comercializezi. Dar despre acest subiect vom discuta in articolele viitoare publicate pe site-ul Mobella.

Pentru astazi ne propunem sa iti prezentam o amenajare interesanta de insula intr-un Mall din Romania pe care Mobella a executat-o cu succes.

Tema principala a fost amenajarea unei insule in Mall pentru comercializarea inghetatei. Specialistii nostri au masurat cu precizie spatiul destinat viitoarei insule, dupa care au trecut la treaba si au proiect pe computer mobila.

Culorile au fost alese cu mare atentie, iar materialele folosite pentru construirea insulei au fost de tip premium, pentru un uz indelungat si un trafic intens de clienti.

Vitrinele frigorifice au fost perfect inglobate in spatiul aferent insulei, in timp ce laturile exterioare au fost personalizate.

Ca materiale folosite s-au combinat palul melaminat, Hi-Macsul si alte elemente de feronerie utilizate pentru fixarea insulei.

Ce a iesit vedeti in galeria foto de mai jos.

Important de retinut:

Mobella realizeaza la comanda orice tip de mobilier casnic sau comercial.
Designerii nostri sunt pregatiti sa te consilieze pe toata durata procesului de creatie a mobilierului si te pot ajuta cu sfaturile lor pretioase cand vine vorba de alegerea culorilor, dimensiunilor sau formelor mobilierului.
Proiectarea mobilei se face pe computer, astfel incat ai o reprezentare cat mai realista a viitorului produs pe care il achizitionezi.
Montajul, transportul sunt in sarcina noastra.
Mobilierul se poate personaliza in cele mai mici detalii incepand cu inserarea logoului companiei tale si terminand cu nuantele cele mai fine ale canturilor mobilei.
Feroneria si alte accesorii sunt alese cu mare grija, astfel incat bugetul tau sa fie respectat.
De-a lugul timpului, Mobella a executat la comanda numeroase amenajari de insule in Malluri, a mobilat magazine, restaurante, benzinarii, gradinite si alte spatii comerciale.
Categorie: Mobila Magazin