Mobilier-Birou-Createur.jpg

Te invitam sa citesti cu atentie randurile de mai jos si sa ai in vedere aceste aspecte, indiferent de compania de mobilier pe care o veti alegeti sa iti realizeze proiectul.

Preturi corecte

Pentru mobilierul de exceptie pe care il oferim, raportul calitate/pret este excelent. Calculam mereu, in cel mai mic detaliu, fiecare material pe care il folosim. Pe scurt spus… platesti exact mobila pe care o doresti.

Pentru a ne incadra in bugetul pe care vrei sa il aloci realizarii mobilierului la comanda, iti putem sugera cele mai bune variante. Alegerea, apoi, iti apartine!

Program de functionare in weekend

Showroom-urile Mobella functioneaza sase zile pe saptamana, de luni pana sambata. Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, putem face programari din timp, astfel incat in momentul ajungerii in showroom timpul de asteptare sa fie inexistent. Designerii nostri iti sunt la dispozitie si iti ofera o atenta consiliere pe tot parcursul colaborarii cu Mobella.

Orele intre care avem deschis sunt listate in dreptul fiecarui showroom.

Designeri profesionisti

Stim foarte bine ca relatiile cu clietii nostri sunt foarte important. In acest sens, la Mobella vei gasi mereu specialisti foarte bine pregatiti in domeniul amenajarii interioare. Toti angajatii nostri au o bagata experienta si iti pot pune la dispozitie orice fel de detalii tehnice pentru realizarea mobilierului. Avem propria noastra echipa de arhitecti si acest lucru ne ajuta sa proiectam rapid fiecare produs de mobilier. Mai mult decat atat, avem lucrurile sub control pe tot parcursul procesului de fabricatie a mobilierului.

Solutii complete de amenjari

Mobella ofera solutii complete de amenajari interioare. Te putem ajuta atat cu mobilierul la comanda, cat si cu alte produse complementare de care ai nevoie pentru un camin de vis. Iti putem sugera tipul de parchet, mocheta sau tapet, corpurile de iluminat potrivite pentru spatiul pe care il detii, iti putem oferi usile de interior si de exterior, perdele si draperii. Designerii nostri detin in portofoliu foarte multe contacte din domeniul amenajarilor interioare.

Showroomuri centrale si parcare accesibila

Showroomul Mobella din Bucuresti este situat in centru, pe Calea Mosilor 201. Accesul este facil, din orice parte a orasului. Adresa este usor de gasit, iar dispozitivele GPS te vor duce cu precizie chiar in dreptul magazinului nostru. Pe tot bulevardul exista alveole pentru parcare, asa ca nu ar trebui sa ai probleme cu acest aspect.

Showroomul Mobella din Ploiesti este si el situat central, pe Bulevardul Republicii nr. 165. In dreptul magazinului exista suficiente locuri de parcare.

Showroomuri de mobilier foarte bine echipate

Showroomul de mobilier Mobella din Calea Mosilor are aproximativ 150 de metri patrati, si cuprinde mai multe zone de expunere. Asiguram o vizibilitate mare tuturor tipurilor de mobilier (bucatarii, livinguri, dressingur, birouri, paturi, canapele, bai) si punem la dispozitie clientilor nostri paletare vaste de culori si mostre de materiale.

Totodata, exista suficient spatiu, incat sa putem discuta in liniste mobilierul de vis pe care doresti sa il realizam.

Monitorizarea, paza si protectia locatiei sunt asigurate de Nei Guard .

In showroomul Mobella din Ploiesti, situat pe Strada Carpati nr.3, spatiul de expunere este mult mai mare. Vei gasi peste 500 de metri patrati cu mobilier expus si un staff profesionist gata sa te ajute sa iti transpui ideile in realitate.

Personal bine instruit

Avem un colectiv profesionist, asa ca iti pot alegi designerul cu care vrei sa lucrezi. Pe langa mobila de calitate pe care o oferim, clientii nostri apreciaza si atmosfera creata in showroom. De altfel, personalul nostru este supus unor traininguri periodice, in asa fel ca tot timpul sunt la curent cu ultimele noutati din domeniul amenajarilor interioare si al mobilierului la comanda.

Fiindca preturile noastre sunt excelente, multi clienti ne recomanda mai departe rudelor sau prietenilor. Apreciem daca faci acest lucru pentru noi si ne bucuram pentru fiecare like sau follow pe care ni-l dai pe facebook, google plus sau linkedin.

Promisiunea pe care o facem clientilor suna in felul urmator:

Niciun client nu va avea parte de un serviciu diferit si nu va fi discriminat in nici un fel. Pretul pe care il va plati pentru realizarea mobilei la comanda este unul corect calculat si poate fi explicat pentru fiecare material ales in parte.

Avem grija de sanatatea ta prin intermediul mobilei

Pentru a nu periclita in vreun fel sanatatea clientilor, folosim materiale certificate de producator pentru realizarea mobilierul, lacul pentru mobilier este realizat pe baza de apa si nu ne-am confruntat vreodata cu probleme de acest fel. Mobella are certificari ISO de calitate, asa ca mobila pe care o vei avea va fi conform celor mai noi reglementari din industrie.

Modalitati de plata acceptate:

Contravaloarea mobilierului se poate achita cash, cu cardul, prin transfer bancar, respectand ultimele prevederi legale. Moneda acceptata: lei.

Pentru o lista extinsa de beneficii, te rugam as accesezi si acest link, unde vei gasi o descriere amanuntita a serviciilor noastre. Te asteptam in showroomurile Mobella!